Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás

2016.12.08

Megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás. (A felhívás kódszáma:
GINOP 1.2.1-16)

Megkezdődött a vidékfejlesztési pályázatok előlegfizetése

2016.11.30

Megkezdte agrár-környezetgazdálkodást és az ökológiai termelést segítő támogatások előlegfizetését a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. Több mint 15 milliárd forint kifizetésére számíthat mintegy 6800 gazdálkodó.

Rekordgyorsasággal haladunk az EU-pályázatokkal

2016.11.30

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke szerint rekordgyorsasággal halad a kormány a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó európai uniós (EU-s) pályázatokkal. Bánki Erik az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában azt mondta, el tudják majd érni, hogy 2018 végére az összes forrást lehívhassák a pályázók.

Magyarország komoly uniós fejlesztési forrásokat kap

2016.11.29

Magyarország komoly uniós fejlesztési forrásokat kap, a 2014-20 közötti időszakra vonatkozóan jól tárgyalt és a nyertesek közé tartozik - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlésben.

Hamarosan nyílnak a GINOP új pályázati programjai a hazai kis- és közepes vállalkozások számára.

2016.11.28

A most megjelenő kiírások a cégek kapacitásbővítő beruházásait és az ehhez kapcsolódó fejlesztéseket támogatják.

A lakossági épületenergetikai hitel törlesztését fedezheti az elért megtakarítás

2016.11.28

A jövőre induló csaknem 120 milliárd forint keretösszegű lakossági épületenergetikai hitelprogramban felvett hitelek törlesztőrészleteit várhatóan fizetni lehet majd az elért megtakarításból.

TÁJÉKOZTATÁS A FIATAL GAZDA PÁLYÁZAT ÉS A DIVERZIFIKÁCIÓS TÁMOGATÁS EGYMÁSTÓL ELTÉRŐ CÉLJÁRÓL

2016.11.25

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja a figyelmet, hogy a két intézkedés eltérő, egymást kizáró célokra irányul. Ezek a támogatások együttesen nem igényelhetők:
VP6-6.2.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása (a továbbiakban: diverzifikációs támogatás)
VP2-6.1.1-16 A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás (a továbbiakban: fiatal gazda pályázat)
Mindkét pályázati kiírás esetében 40.000 euronak megfelelő támogatási összeg nyerhető el, azonban a támogatás célja és a pályázati feltételek eltérőek a következők szerint.

Az idén még ezer milliárd forintnyi uniós pályázatot írnak ki

2016.11.25

Az európai uniós forrásokra az idén még 1000 milliárd forint értékű pályázatot szeretnének kiírni, jövő márciusra pedig a teljes pályázati forrást hozzáférhetővé kívánják tenni, és 2017-ben lekötni a teljes "kasszát" - mondta Lázár János az EU fejlesztési források felhasználásáról rendezett konferencián.

Felfüggesztenek két vidékfejlesztési pályázatot

2016.11.25

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a nem mezőgazdasági tevékenységek elindítását, valamint az élelmiszeripari fejlesztéseket támogató pályázati felhívások felfüggesztéséről döntött a Miniszterelnökség.

Társadalmi egyeztetésen a lakóépületek energiahatékonysági pályázati felhívása

2016.11.24

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) társadalmi egyeztetésre bocsátotta a lakóépületek energiahatékonyságának és a megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelpályázati felhívását.
A végleges termékleírás várhatóan 2016 decemberében jelenik meg, a hiteligénylések benyújtása pedig 2017 első negyedévében kezdődhet meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által kialakított MFB Pontok hálózatában.