Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Módosult a Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása című felhívás dokumentációja

2016.11.11

Módosult a 2. és a 7. számú melléklet a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása” című (VP3-4.2.2-16 kódszámú) felhívás vonatkozásában.

December 2-ig lehet beadni az új AKG-pályázatokat

2016.11.10

November 2-ától kezdődően egy hónapon keresztül lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a Miniszterelnökség által meghirdetett új agrár-környezetgazdálkodási (AKG) programra. A támogatási kérelmek benyújtásához a NAK falugazdászainak segítségét is igénybe vehetik.

Három új vidékfejlesztési pályázat jelent meg

2016.11.10

A kormány célkitűzéseinek megfelelően még az idei évben több pályázati felhívást ismerhetnek meg az érintettek. Kedden a Vidékfejlesztési Program keretében három új pályázatot írt ki a Miniszterelnökség mintegy 24 milliárd forint értékben.

EGYBEN MARAD AZ MVH KÖZPONTJA

2016.11.10

A Magyar Államkincstárba integrálódik a december végén megszűnő Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal központi szervezete, így a korábbi elképzelésekkel ellentétben egy intézményen belül maradnak a kifizetőügynökségi és a központi irányítási feladatok is – mondta lapunknak Viski József, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) nemrég kinevezett elnöke.

Megjelent a Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása című felhívás

2016.11.09

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása” című (VP2-4.1.3.5-16 kódszámú) felhívás.
A támogatási kérelmek benyújtására a 2016. december 19. napjától 2018. december 18. napjáig van lehetőség.                                                                                                             
A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 18,08 milliárd Ft.

Társadalmi egyeztetésen a KKV energia hitel című termékleírás tervezete

2016.11.08

Elindult a „KKV energia hitel” című (GINOP-8.4.1/B-16 kódszámú) termékleírás tervezetének társadalmi egyeztetése.
A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. november 13. éjfélig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.

November végéig adhatóak be az idei kárenyhítési kérelmek

2016.11.08

A 2016. kárenyhítési évben bekövetkezett mezőgazdasági károk után a kárenyhítő juttatás iránti kérelem 2016. november 30-ig nyújtható be. Azok a károsultak tudják benyújtani a kérelmet, akiknek a kárbejelentését az agrárkár-megállapító szerv a kárenyhítési évben korábban már jóváhagyta.

Információs nap az EFOP-1.6.2-16 „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal” című felhívás kapcsán

2016.11.08

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.6.2-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Az egyéni tanyagazdaságokat fejlesztik a legtöbben

2016.11.07

Megszületett a döntés a 2016. évi Tanyafejlesztési Program nyerteseiről: 253 projekt nyert el támogatást összesen közel 730 millió forint értékben.

Módosult a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram termékdokumentációja

2016.11.07

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis-és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram” című (GINOP-8.3.1-16 kódszámú) kiírás termékdokumentációja.