Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Véleményezni lehet a fiatal gazda pályázatot

2016.11.02

Társadalmi egyeztetésre bocsátották „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című pályázat szövegét. A pályázatok beadása előre láthatóan 2017 februárjától indul.

Épülhetnek trágyatárolók

2016.11.02

Döntött a Miniszterelnökség: közel háromszáz pályázó kaphat támogatást trágyatároló építésére. A támogatási kérelmeket benyújtó ügyfelek a határozatokról hamarosan megkapják az értesítést.

Tájékoztatás a Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ERFA) című felhívással kapcsolatban

2016.11.02

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ERFA) – EFOP-2.4.1 kódú felhívás kapcsán a támogatási kérelmek benyújtására az eredetileg tervezett 2016.10.31-től nem lesz lehetőség, ezért a felhívás benyújtási határideje módosításra kerül

Pályázat kulturális alapellátás támogatására

2016.11.02

A Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága pályázatot ír ki 1000 fő alatti kistelepülések számára kulturális alapellátás támogatására.

MÁR 60 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁSI ELŐLEGET KIFIZETETT AZ MVH

2016.11.02

Október 28-áig 60 milliárd forint előleget fizetett ki a gazdáknak a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az uniós és nemzeti agrártámogatásokból – tájékoztatott Gyuricza Csaba, az MVH elnöke. Mint mondta, a közvetlen támogatások előlegeinek folyósítása október 17-én kezdődött és november végéig tart.

Pénzügyi tájékoztatók jelentek meg az egyes projektek pénügyi lebonyolításához

2016.11.02

Kiegészültek a Széchenyi 2020 keretében megjelent  alábbi felhívások a támogatott projektjeinek pénzügyi lebonyolításához kapcsolódó Pénzügyi Tájékoztatóval, valamint csatolásra került az önerő rendelkezésre állásáról szóló nyilatkozat minta, az írásbeli megrendelő/szerződés hiányáról szóló nyilatkozat minta és az üzembe helyezési jegyzőkönyv minta

Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Ügyfélszolgálata nyitvatartás változás

2016.10.27

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok személyes és telefonos ügyfélszolgálatának 44. heti nyitvatartása az alábbiak szerint változik:

Módosult a Vidékfejlesztési Program intézkedései esetében a mezőgazdasági tevékenységből származó árbevétel számítási módszertana

2016.10.26

A Vidékfejlesztési Program intézkedései esetében módosításra került a mezőgazdasági tevékenységből származó árbevétel számítási módszertana.

Tájékoztató a Jó kis hely – Biztos Kezdet Gyerekházak és kistelepülési komplex gyermekprogramok támogatása című felhíváshoz kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtási napjának módosulásáról

2016.10.26

Tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Jó kis hely – Biztos Kezdet Gyerekházak és kistelepülési komplex gyermekprogramok támogatása” című (EFOP-1.4.3-16 kódszámú) felhívás kapcsán szakmai módosításokra kerül sor. A kérelmek benyújtására az eredetileg tervezett 2016. 10. 27-től nem lesz lehetőség. A módosítás megjelenéséig és a benyújtási lehetőség megnyitásáig szíves türelmüket kérjük.

Módosult a Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése című felhívás

2016.10.26

A Széchenyi 2020 keretében módosult a „Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése” című (GINOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.