Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Ügyfélszolgálata nyitvatartás változás

2016.10.12

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok személyes és telefonos ügyfélszolgálatának 41. heti nyitvatartása az alábbiak szerint változik:

OKTÓBERTŐL IGÉNYELHETŐ A TENYÉSZKOCA ÁLLATJÓLÉTI TÁMOGATÁS KIFIZETÉSE

2016.10.12

A tenyészkoca állatjóléti támogatás II. tárgynegyedéves kifizetését azon ügyfelek igényelhetik, akik rendelkeznek a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 2016/2017. támogatási évre vonatkozó támogatási kérelmet jóváhagyó / részben jóváhagyó határozatával.

Megjelent a világörökségi helyszínek turisztikai fejlesztését támogató felhívás

2016.10.11

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Világörökségi helyszínek fejlesztése” című (GINOP-7.1.6-16 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 11,5 milliárd forint.

Társadalmi vitán egy százmilliárdos élelmiszeripari támogatási program

2016.10.10

Az NGM pénteken társadalmi egyeztetésre bocsátotta az Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel című pályázati felhívást. Az összesen 100 milliárd forintnyi - 50 milliárd visszatérítendő és 50 milliárd vissza nem térítendő fejlesztési forrás - az élelmiszeripari feldolgozó középvállalkozások fejlődését, piaci pozíciójának erősítését, munkahelyek megtartását eredményező beruházások megvalósítását segíti - tájékoztatta Rákossy Balázs a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára pénteken az MTI-t.

ÚJ pályázat - indul a halászati program: novembertől 7,05 Mrd Ft támogatás halgazdálkodásoknak

2016.10.10

Már 3 pályázati felhívás tervezet is elérhető, melyek céljai extenzív, félintenzív, és intenzív halgazdálkodások termelési célú támogatása, a halgazdálkodó rendszerek korszerűsítése, bővítése, és felújítása. Igényelhető lesz továbbá támogatás környezetvédelmi beruházásokra, illetve termelési célú beruházásokra az új gazdálkodók ösztönzésére.

Társadalmi egyeztetésen az Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel című felhívás tervezete

2016.10.07

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. október 16-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.

A Gyógyhelyek komplex turisztikai fejlesztése című felhívás lezárása

2016.10.06

A beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel 2016. október 7-i határnappal a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Gyógyhelyek komplex turisztikai fejlesztése” című (GINOP-7.1.3-15 kódszámú) felhívás lezárásra kerül.

A Turisztikai szervezetek (TDM) fejlesztése című felhívás lezárása

2016.10.06

A beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel 2016. október 7-i határnappal a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Turisztikai szervezetek (TDM) fejlesztése” című (GINOP-1.3.4-15 kódszámú) felhívás lezárásra kerül.

Módosult az Integrált térségi gyermekprogramokat támogató felhívás

2016.10.04

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Integrált térségi gyermekprogramok” című (EFOP-1.4.2-16 kódszámú) felhívás

Társadalmi egyeztetésen a Jégesőkár megelőzésére szolgáló beruházás című felhívás tervezete

2016.10.04

Elindult a „Jégesőkár megelőzésére szolgáló beruházás” című (VP3-5.1.1.2-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.