Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Hamarosan nyílnak a legújabb vállalkozói pályázatok! Energia, telephelyfejlesztés, gépbeszerzés, vállalati informatika

2016.09.26

Itt az eszközbeszerzés és telephelyfejlesztés pályázat feldolgozóipari vállalkozóknak, kapacitásbővítés, termelési kapacitásbővítés, vállalati infokommunikációs fejlesztés pályázat, és a gyakornoki program is még mindig nyitva!

Társadalmi egyeztetésen a Közös értékeink – sokszínű társadalom című felhívás tervezete

2016.09.26

Elindult a „Közös értékeink – sokszínű társadalom” című (EFOP-1.3.4-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

Társadalmi egyeztetésen a Kulturális intézmények tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című felhívás tervezete

2016.09.21

Elindult a „Kulturális intézmények tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című (EFOP-4.1.7-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

A Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című felhívás felfüggesztése

2016.09.21

A beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel 2016. szeptember 21-től a „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című (EFOP-1.3.5-16 kódszámú) felhívás felfüggesztésre került 2016 szeptember 20-án.

Társadalmi egyeztetésen a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című felhívás tervezete

2016.09.20

Elindult a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című (GINOP-1.2.2-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

Termelési kapacitásbővítés pályázat - társadalmi egyeztetésen

2016.09.20

Elindult a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című (GINOP-1.2.1-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

100 milliárdos kerettel új pályázat indul hamarosan élelmiszeripari középvállalkozásoknak

2016.09.20

Ősszel megjelenhet a közepes élelmiszeripari feldolgozók fejlesztéseit célzó európai uniós pályázat - írja a Magyar Idők. A mintegy 100 milliárd forintos keretről szóló egyeztetések a napokban zárulhatnak. Annyi már biztos, hogy a feldolgozóüzemek beruházásonként legfeljebb 2 milliárd 750 millió forintnyi hozzájárulást kaphatnak - mondta el a lapnak Keleti Marcell, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripari igazgatója.

Módosult a Kertészet korszerűsítése – ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével című felhívás dokumentációja

2016.09.20

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kertészet korszerűsítése – ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével” című (VP2-4.1.3.2.-16 kódszámú) felhívás, valamint az ÁSZF, ÁÚF, TO, 13., 15., és 19. számú melléklet.

Tájékoztató a Pályázati e-ügyintézés 2014-2020 felület (EPTK) rendszer fejlesztéséről

2016.09.20

A Miniszterelnökség folyamatosan dolgozik az EPTK rendszer felhasználói felületeinek továbbfejlesztésén, valamint a rendszer működését biztosító informatikai infrastruktúra bővítésén és optimalizálásán.

Társadalmi egyeztetésen az Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés (AKG) című felhívás tervezete

2016.09.16

Elindult az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című (VP-4-10.1.1.2.-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése az aktív mezőgazdasági termelők részére a vidéki területek fenntartható fejlődésének megvalósítása érdekében.
A támogatási kérelmek elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül történő benyújtására 2016. november 2. és 2016. december 2. között van lehetőség.