Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Magyarország uniós forrásainak jelentős része a közös agrárpolitikának köszönhető

2017.05.26

A 2020-ig Magyarországra érkező európai uniós források több mint 36 százaléka az unió Közös Agrárpolitikájának (KAP) köszönhető - mondta Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) csütörtöki ülésén, Budapesten.

Fiatal gazda pályázat

2017.05.23

Márciustól ismét megnyílt a fiatalok számára egy csaknem 38 milliárd forintos pályázati keret. Most is sokan fognak jelentkezni a fejenként 12,6 millió forintért, és a pályázók mindent megtesznek, hogy nyerjenek. Talán túl is vállalják magukat. Hol vannak a buktatók? Mit lehetne ügyesebben csinálni?

Csaknem 25 milliárd forint pályázható innovációra a vidékfejlesztési programban

2017.05.18

Csaknem 25 milliárd forint pályázható innovációs projektekre a vidékfejlesztési programban. az Európai Innovációs Partnerség (EIP) keretén belül megvalósuló program 24,95 milliárd forintos keretösszegéből innovációs operatív csoportok létrehozását, működtetését, illetve e konzorciumok  innovatív projektjeinek megvalósításához szükséges beruházásait támogatják.

Több mint 100 kkv nyert uniós forrást versenyképességének növelésére

2017.05.18

Összesen 148 mikro-, kis- és középvállalkozás csaknem 10 milliárd forint uniós támogatást nyert el versenyképességének növelésére, a pénzből új termékeket hozhatnak létre, új technológiákat fejleszthetnek ki, illetve új szolgáltatásokat alakíthatnak ki a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) támogatásával

Támogatott standok a Szentlőrinci Gazdanapokon

2017.05.16

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a Baranya Megyei Vállalkozói Központtal együttműködve 10 db támogatott standot biztosít önkéntes tagjai részére a Szentlőrinci Gazdanapok kamarai pavilonjában, kiemelt kiállítói ajánlat keretében augusztus 11-13. között.

Tavaly ismét rekordot döntött az EU által nyújtott fejlesztési támogatás

2017.05.11

Az előzetes számadatok szerint az Európai Unió és tagállamai 2016-ban is a világ legnagyobb fejlesztési donorjának számítottak.

Hamarosan lejár a határidő - Egységes kérelem benyújtása

2017.05.03

2017. május 15-én lejár az egységes kérelem benyújtásának határideje. Egységes kérelem :Területalapú támogatás, Zöldítési támogatás, Termeléshez kötött növény és állatalapú támogatások, AKG, NATURA stb.
Ezt követően ugyan további 25 naptári napig (2017. június 9-ig) benyújtható a kérelem, viszont ez esetben már a megállapított támogatási összeg munkanaponként 1%-kal csökkentésre kerül.

Vállalkozók napja

2017.04.27

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ fontos és kiemelt célja, hogy a megyében és régiónkban működő vállalkozások számára információkat nyújtson a piaci- és gazdasági környezet változásairól, különféle fejlesztési irányokról, uniós és hazai forrásokról, trendekről.
Ezért a szentlőrinci rendezvény centrumban május 12.-én „Vállalkozók Napja” rendezvényt szerveznek.

Ötmilliárdos foglalkoztatási programot indít a kormány

2017.04.27

Ötmilliárd forint keretösszegű programot indít a kormány a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatása érdekében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Debrecenben.

Megjelent a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása c. felhívás

2017.04.11

A program célja a Magyarország kevésbé fejlett régióinak területén új egyéni vagy mikrovállalkozás indítását
tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-30 év közötti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk
indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel, valamint vissza nem térítendő
források támogatásával a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk tőketámogatásához.
Támogatás mértéke: min. 2, max. 3 millió Ft
A támogatási kérelem benyújtására várhatóan 2017. június 30-tól lesz lehetőség.