Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Módosult a Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című felhívás

2016.08.30

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) Felhívás.

Változások a TEÁOR-besorolásban

2016.08.29

Az 1893/2006/EK rendelet alapján 2008. január 1-jétől a TEÁOR’08-at alkalmazzuk a gazdasági egységek tevékenységeinek meghatározására. A KSH elkészítette a TEÁOR’08 tartalmi meghatározásainak 2016. évi változatát.

Megjelent a Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása című felhívás

2016.08.26

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása” című (VP6-6.2.1-16 kódszámú) felhívás.
A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 13,85 milliárd Ft.
A támogatási kérelmek benyújtása 2016.10.24-től - 2018.10.23-ig lehetséges.

Ősszel újra megnyílnak a népszerű gazdaságfejlesztési pályázati kiírások

2016.08.25

Az ősszel várható változtatások három területen is érinteni fogják a gazdaságfejlesztési pályázatokat: Újra megnyitásra kerülnek a felfüggesztett kapacitásbővítési és kutatás-fejlesztési pályázatok. Új pályázatok jelennek meg az informatikai és az energetikai fejlesztések támogatására. Új pályázati lehetőségekkel jelentősen kibővül a hitellel kombinált vissza nem térítendő támogatások köre. Ezekkel a változásokkal újra teljessé válnak a mikro-, a kis- és a középvállalkozások pályázati lehetőségei, szinte az ország teljes területén.

Tájékoztató a Nemzeti Szabadidős - Sportpark Programra benyújtott kérelmekről

2016.08.25

A Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program első ütemére vonatkozó kérelmek benyújtási határideje 2016. augusztus 15-én lejárt. Az előzetes várakozásoknak megfelelően óriási volt az érdeklődés, a megadott határidőig több mint 2300 önkormányzat nyújtott be kérelmet.

Újabb pályázati felhívások gazdáknak

2016.08.24

Szeptembertől újabb, a gazdák számára fontos pályázati felhívások megjelentetését tervezi a Miniszterelnökség. Harminc különböző kiírást készítenek elő.
A Vidékfejlesztési Program keretében ez idáig összesen harmincöt pályázat jelent meg, a közel 1300 milliárd forintos keretből a Miniszterelnökség mintegy 890 milliárd forintot már meghirdetett. Jelenleg a további több mint harminc pályázati felhívás előkészítése és minőségbiztosítása van folyamatban, melynek eredményeként ősztől újabb kiírások megjelenésére számíthatnak a gazdálkodók – tájékoztatott a Miniszterelnökség.

Opten: tovább emelkedhet a szociális szövetkezetek száma

2016.08.24

Az elmúlt négy évben több mint ezerrel nőtt a működő szociális szövetkezetek száma Magyarországon, elsősorban az uniós pályázati forrásoknak köszönhetően, és a trend valószínűleg idén is kitart, mert szeptemberben új uniós kiírás jelenik meg a társadalmi célú vállalkozások ösztönzésére - közölte az Opten céginformációs szolgáltató hétfőn az MTI-vel.

Információs napok az EFOP-1.3.5-16 – „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan

2016.08.22

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat tart az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-1.3.5-16 - „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan, az alábbi helyeken és időpontokban:

Módosult a Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című felhívás

2016.08.22

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című (EFOP-1.3.5-16 kódszámú) felhívás.

Megjelent a „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című felhívás

2016.08.17

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című (EFOP-3.3.2-16) felhívás. A konstrukció célja, hogy támogassa a nevelési-oktatási intézmények tanulóinak és az óvodás gyermekek óvodai foglalkozáson kívüli kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, az olyan nem formális és informális tanulási alkalmakkal, melyeket kulturális intézmények valósítanak meg számukra.