Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

ÚJ pályázat! – 100%-os támogatás óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység fejlesztésére

2016.08.16

100%-os, vissza nem térítendő támogatás igényelhető az óvodás és iskolás gyermekek és fiatalok (köztük a szociálisan hátrányos helyzetűek) szociális jólétének, életminőségének javítása az óvodai és iskolai szociális segítés feladatellátás feltételeinek megteremtésével.

Felfüggesztésre került a családi házak energiahatékonysági korszerűsítésének pályázata

2016.08.16

Augusztus 15-én, hétfőn reggel 8 órától lehetett jelentkezni a családi házak államilag támogatott, energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésére, felújítására. A pályázatok benyújtására országosan, minden régióban egyszerre volt lehetőség a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton. A pályázat beadási lehetőségét augusztus 15-én 16:00-kor felfüggesztették.

Mától lehet pályázni a családi házak energiahatékonysági korszerűsítésére

2016.08.15

Mától lehet pályázni a családi házak energiahatékonysági korszerűsítésére. A pályázatok benyújtására országosan, minden régióban egyszerre van lehetőség a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton.

Gyakornoki program pályakezdők támogatására GINOP-5.2.4-16 program

2016.08.11

A szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítése is, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését, ösztönözve a vállalatokat „gyakornoki helyek” kialakítására.

Megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális hátterének létrehozását támogató felhívás

2016.08.11

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális háttere című (EFOP-2.1.2-16 kódszámú) felhívás.

40 milliárdos kormányzati támogatás a borászatnak

2016.08.10

A kormány döntött a borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatásáról, ennek keretében 40 milliárd forint összegű támogatási forrásra lehet pályázni - közölte Gál Péter sajtótájékoztatón.

Óriási az érdeklődés a kültéri sportparkok iránt az önkormányzatoktól

2016.08.05

Óriási az érdeklődés a kültéri sportparképítési program iránt, több mint 500 kérelem érkezett eddig a helyi önkormányzatoktól, a határidő augusztus 15. - mondta Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Tájékoztatás az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság elérhetőségének változásáról

2016.08.05

Tájékoztatjuk a támogatást igénylőket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság részére papír alapon benyújtandó dokumentumokat az alábbi címre szükséges küldeni:

XXIII. Szentlőrinci Gazdanapok

2016.08.03

2016. augusztus 12-14
Programok:
“A helyi termék a vidék jövője!” - Szakmai konferencia
A konferencia levezető elnöke és moderátora Turós Izabella, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Igazgatóságának igazgatója lesz.
Agrárfórum
Források, pályázati menetrend a 2014-2020-as uniós ciklusban - Dr. Mezei Dávid, a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságának agrár-vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára.

Több mint 78 milliárd forint uniós fejlesztési forrásról döntöttek

2016.08.02

Újabb támogatói döntések születtek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 4 pályázati felhívásának keretében, több mint 78 milliárd forint európai uniós fejlesztési forrást nyert el 126 projekt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).