Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Megjelent a Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című kiemelt felhívás

2016.08.02

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című (EFOP-1.3.5-16 kódszámú) felhívás.

Gyakornoki program pályakezdők támogatására

2016.08.01

A vállalkozások 2016. augusztus 1. és 2018. július 31. között adhatják be támogatási kérelmüket a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) megjelent “Gyakornoki program pályakezdők támogatására” felhívásra. Pályázat kódszáma: GINOP-5.2.4-16.

Közlemény a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programmal kapcsolatos tájékoztató módosításáról

2016.07.15

Az önkormányzatoktól beérkezett kérdések és észrevételek alapján a 2016. július 1. napján megjelent, Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programmal kapcsolatos tájékoztató – a nemzeti fejlesztési miniszter döntése alapján – módosult.

20 ezer fölött a hűtőgépre pályázók száma

2016.07.15

Három régió (a dél-alföldi, az észak-alföldi és az észak-magyarországi) után összesen több mint 20 ezer pályázat érkezett be az Otthon Melege Program hűtőgépcsere alprogramjára. Az eddigi tapasztalatok szerint a pályázók közel 70 százaléka tartozik a kedvezményezett célcsoportokhoz.

Augusztus közepéig kérelmezhetik sportparkok építését az önkormányzatok

2016.07.14

Boros Anita vagyonpolitikáért felelős államtitkár feladatait is ellátó vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár a Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Programról tájékoztatta az önkormányzati szövetségek vezetőiből álló Elnökök Tanácsa ülésének résztvevőit 2016. július 13-án, Budapesten.

Gyermekotthonok fejlesztését támogató uniós pályázat jelent meg

2016.07.14

Gyermekotthonok kiváltását, korszerűsítését, hiányzó gyermekotthoni kapacitások létrehozását támogató pályázati felhívás jelent meg 1,2 milliárd forintos keretösszeggel a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében - közölte Rákossy Balázs.

Megjelent a Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságát támogató felhívás

2016.07.13

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása” elnevezésű VP3-4.2.2-16 azonosító számú felhívás.

Több mint 3.500 észak-magyarországi pályázó az Otthon Melege Program hűtőgépcsere alprogramjára

2016.07.12

Az észak-magyarországi régióban már több mint 3.500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül a háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére. A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a régióban a nyugdíjas vagy nagycsaládos természetes személyek 2016. július 12-én, 9 óráig nyújthatnak be pályázatot.

Több mint 6000 pályázat után a dél-alföldi régióban folytatódik a hűtőgépcsere program

2016.07.11

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újabb 500 millió forintos keretösszeggel biztosít vissza nem térítendő támogatást háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztóberendezések) cseréjéhez az Otthon Melege Programban.

MÓDOSUL A VIDÉKFEJLESZTÉS PROGRAM MEZŐGAZDASÁGI VÍZGAZDÁLKODÁSI ÁGAZAT FEJLESZTÉSE CÍMŰ PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSI KÉRELEM BENYÚJTÁSI IDEJE!

2016.07.11

MÓDOSUL A VIDÉKFEJLESZTÉS PROGRAM MEZŐGAZDASÁGI VÍZGAZDÁLKODÁSI ÁGAZAT FEJLESZTÉSE CÍMŰ PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSI KÉRELEM BENYÚJTÁSI IDEJE!
A Miniszterelnökség tájékoztatása alapján módosulni fog a VP2-4.1.4-16 - A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése intézkedés pályázati felhívása.