Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Péntektől lehet a tanyafejlesztési pályázatokat benyújtani

2016.07.08


2016. július 8-án (pénteken) reggel 8 órakor nyílik meg és a források kimerülésig vagy 2016. augusztus 8. 23 óra 59 percig van lehetőség a nemzeti Tanyafejlesztési Program pályázataink benyújtására.

Sportparkok építését kérelmezhetik a települési önkormányzatok

2016.07.08


Az ingyenesen használható szabadtéri létesítmények létrehozásával a kormány a mindennapos sportolásra kíván ösztönözni.

Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ – Kutatási infrastruktúra fejlesztése – FIEK_16

2016.07.08


A pályázati felhívás célja a valós piaci igényekre alapozott ipari fejlesztések kutatási bázisának biztosítása az adott szakterület kiváló kutatóintézményeivel való együttműködésben a hazai kutatási infrastruktúra fejlesztése ipari-felsőoktatási együttműködési szervezeti formában, amelyben a létrehozott KFI kapacitással versenyképes termékek és szolgáltatások jönnek létre.

Pályázati kiírás kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatására

2016.07.07


A belügyminiszter pályázatot hirdet a Magyarország 2016. évi központi költségvetéséről szóló 2015. évi C. törvény 3. melléklet I. 8. pont szerinti kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatására.

Az EMVA Irányító Hatóság Közleménye az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott egyes támogatások konzorciumi formában történő igénybevételére vonatkozó szabályokról

2016.07.07


A 2014-2020 programozási időszakban meghirdetésre kerülő, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) forrásból támogatatott intézkedések esetén a Vidékfejlesztési Program (VP) több esetben is lehetőséget nyújt a támogatási kérelem konzorcium formájában történő benyújtására.

A GAZDÁK HATÁRIDŐRE MEGKAPTÁK AZ AGRÁRTÁMOGATÁSOKAT

2016.07.07

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) minden olyan gazdálkodónak kifizette 2016. június 30-ig a 2015. évi közvetlen támogatását, ahol az ügyfél oldaláról jogi akadály nem merült fel a támogatási döntés véglegesítésében.

Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása

2016.07.06


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet „Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása” címmel

Segítő kutya kiképzéssel foglalkozó szervezetek támogatása

2016.07.06


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet Segítő kutya kiképzéssel foglalkozó szervezetek támogatása címmel

Szülősegítő szolgáltatások támogatása

2016.07.06


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet Szülősegítő szolgáltatások támogatása címmel

TÁJÉKOZTATÓ a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programban való részvételről

2016.07.06


A kormány az 1314/2016 (VI. 30.) Korm. határozatában döntött a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programról (a továbbiakban: Program).