Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

FELHÍVÁS KÖNYVTÁRAKKNAK A MÁRAI-PROGRAM VI. FORDULÓJÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2016.07.04


A program célja: a nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és a határon túli magyar kiadók által megjelentetett, értéket képviselő könyvek eljuttatása minél több olvasóhoz a hazai és a határon túli könyvtárakon keresztül; az olvasáskultúra fejlesztése; a kortárs magyar szerzők támogatása és megismertetése.

A CSEH TAMÁS PROGRAM IDEIGLENES KOLLÉGIUM NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSAI

2016.07.04


A Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégium nyílt pályázati felhívásokat írt ki.

Tájékoztató a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében című felhívás beadási lehetőségének átmeneti szüneteltetéséről

2016.06.27


A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében” című (VEKOP-1.2.1-16 kódszámú) felhívás keretében a rendelkezésre álló keretösszeg kimerült.

Kárpátaljai pedagógus támogatások és gyermekétkeztetési program

2016.06.27


Kárpátaljai pedagógus támogatások és gyermekétkeztetési program pályázati felhívásai

Pedagógusok együttműködésének támogatása

2016.06.27


A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatot hirdet a Bethlen Gábor Alap 2016. évi „Egyéb támogatások” előirányzata terhére.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 59/2016. (VI. 21.) számú közleménye

2016.06.24


A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 59/2016. (VI. 21.) számú közleménye a tenyésznyúl tenyésztésbe állításának mezőgazdasági csekély összegű támogatásáról.

Kétoldalú tudományos és technológiai (TéT) együttműködés támogatása a magyar-portugál relációban (TÉT_16_PT)

2016.06.24


A 2016. június 7-én meghirdetett TéT_16 pályázati felhívás kiegészítése a magyar-portugál együttműködésben folyó kutatás-fejlesztési együttműködések, ezen belül főként a kutatói mobilitás támogatására.

A fenntartási időszak kezdetének módosulása GINOP felhívások esetében

2016.06.24


A GINOP felhívások esetén a fenntartási időszak kezdete a projekt pénzügyi befejezését követő nap helyett a projektmegvalósítás befejezését követő napra módosult.

Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alapjának 2016. évi pályázata

2016.06.24


Budapest Főváros Közgyűlésének Városfejlesztési, Közlekedési és Környezetvédelmi Bizottsága nyílt pályázatot hirdet kizárólag az alábbi témakörökben.