Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Itt a vidékfejlesztési pályázatok új értékelési menetrendje

2017.03.13

Jelentős késés tapasztalható a vidékfejlesztési pályázatok feldolgozásában, egyes pályázatok értékelése már több, mint 1 éve zajlik. A pályázók türelmetlenek, hiszen piaci körülmények között nem életszerű, hogy akár 1,5 évet is várni kelljen egy beruházás elindítására. 
Rendkívül nehéz volt a tavalyi év, mivel a kiírási dömping miatt beérkező mintegy 30 ezer pályázatot „rálökték” az adminisztrációs apparátusra. Ennyit máskor nem egy, hanem három-négy év alatt dolgoznak fel és bírálnak el. Ezért is volt szükség egy ütemterv bevezetésére.
Így legkorábban a nagy élelmiszeripari pályázatokat bírálják el, azután a kertészeti vonatkozásút, majd az állattartó telepeké, végül pedig a kisméretű terménytárolóké következik.

Őstermelők figyelem! Már csak 10 nap van az érvényesítésig

2017.03.13

Még tíz napig, március 20-ig érvényesíthetik igazolványukat az őstermelők annak érdekében, hogy őstermelői jogviszonyuk folyamatos legyen és őstermelőként idén is jogszerűen értékesíthessenek - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteken az MTI-vel.

Már elérhetőek az uniós informatikai kombinált hitelek

2017.03.09

Már pályázható három infokommunikációs fejlesztéseket támogató kombinált hitelprogram, összesen 57,5 milliárd forint értékben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Mindegyik felhívás esetében a vissza nem térítendő fejlesztési forrásokat a Nemzetgazdasági Minisztériumnál, a kedvezményes kamatozású kölcsönöket pedig a Magyar Fejlesztési Bank által működtetett 442 MFB Ponton lehet igényelni.

Március végéig újabb 80 milliárd forint lesz elérhető a Vidékfejlesztési programban

2017.03.09

Tizenhárom pályázat révén még mintegy 80 milliárd forint forrás válik elérhetővé március végéig a Vidékfejlesztési programban - mondta a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára a Portfolio Agrárium 2017 elnevezésű konferencián szerdán Kecskeméten.

Újra igényelhető méhészeti támogatás

2017.03.07

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnél (OMME) tagsági viszonnyal rendelkező méhész-gazdálkodók, valamint az OMME és a tagszervezetei 2017. február 24-étől nyújthatják be – a 2016/2017. végrehajtási időszakra vonatkozó – kifizetési kérelmeiket a Magyar Államkincstárhoz (Kincstár)

Módosult a fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás felhívása

2017.03.07

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című (VP2-6.1.1-16 kódszámú) felhívás:
Többek között a támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja: 2017. március 16. napjától 2019. március 14. napjáig, illetve az üzemméret igazolásához kapcsolódó pontosítás, kiegészítés került a Felhívásba.

Átmenetileg szünetel a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című felhívás beadása

2017.03.06

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című (GINOP-1.2.2-16 kódszámú) felhívás esetében különösen nagyszámú támogatási kérelem érkezett be, amelyek forrásigénye meghaladja a rendelkezésre álló keretet.
A beérkezett kérelmek feldolgozásának idejére a támogatási kérelmek beadása 2017. március 7-én, 12:00 órától átmenetileg szünetel.

Megjelent A halászati termékekre és akvakultúra-termékekre irányuló piaci értékesítési intézkedések támogatása című felhívás

2017.03.02

Megjelent a Széchenyi 2020 keretében „A halászati termékekre és akvakultúra-termékekre irányuló piaci értékesítési intézkedések támogatása” című (MAHOP-5.3.1-2016 kódszámú) felhívás. A támogatási kérelmek benyújtására 2017. április 20. napjától 2019. április 22. napjáig van lehetőség.

Több mint 100 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre lakóépületek energetikai korszerűsítésére

2017.03.02

Megjelent a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogram (GINOP-8.4.1/A-16). A hitelt magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek is igényelhetik.Természetes személyként maximum 10 millió forint, társasház vagy lakásszövetkezet esetében maximum 7 millió forint lehet a 0 %-os igényelhető kölcsön lakásonként. A hitelkérelmeket 2017. április 24-től lehet benyújtani.

Pályázat kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására

2017.03.02

Március 1.-től pályázhatnak a mikro, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok összesen 120 milliárd értékben kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására.  A „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” című pályázati felhívásnál a vállalkozások számára 80 milliárd Ft uniós fejlesztési forrás érhető el vissza nem térítendő támogatásként, és 40 milliárd Ft kölcsön formájában.