Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Új pályázatok önkormányzatok számára, emelkedő források

2017.03.01

A helyi gazdaságfejlesztést és városrehabilitációs fejlesztéseket támogató pályázati felhíváok jelentek meg, illetve emelkedett négy nyitott felhívás összege a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), összesen 39,5 milliárd forint értékben.

Módosult a fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás beadásának kezdőnapja

2017.02.28

Módosul a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című (VP2-6.1.1-16 kódszámú) felhívás támogatási kérelem benyújtási időszakának első napja. A támogatási kérelmek benyújtása 2017. március 16. napjától lehetséges.
A felhívás tartalmával kapcsolatban további módosítások is várhatóak, annak érdekében, hogy csak a valós gazdálkodói tevékenységet folytató fiatal gazdák nyújthassák be támogatási kérelmüket.

Március 6-ig van lehetőség kertészeti gépek beszerzésére pályázni!

2017.02.24

A Kertészeti gépbeszerzés pályázat 2017. március 6-án kerül felfüggesztésre. A felhívás célja a jó minőségű kertészeti termékek iránt mutatkozó fokozódó kereslet kielégítéséhez, valamint a kertészeti ágazat versenyképességének fenntartásához, fokozásához szükséges új gépek, eszközök beszerzése vagy minőségi cseréje.  Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege egyéni projekt esetén maximum 10 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 20 millió Ft.  A támogatás maximális mértéke 40-70% lehet.

2017 nyarán az összes pályázat kiírásra kerül a 2020-ig tartó programozási időszakból.

2017.02.22

A következő hónapokban meg fogják tapasztalni a vállalkozók a pályázati dömpinget, ugyanis a kormány ígérete szerint 2017 nyarán az összes pályázat kiírásra kerül a 2020-ig tartó programozási időszakból. Ez az utolsó programozási időszak, amikor vissza nem térítendő források ilyen jelentős mértékben a vállalkozások rendelkezésére állnak.

Új program a fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítésére

2017.02.22

Indul a Lépj a piacra! program, mely új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése és támogatása saját vállalkozásuk indítására.
Jelentkezés: http://ofa.hu/hu/lepj-a-piacra

Módosult a kombinált hitelprogramokhoz kapcsolódó hitel eljárásrend

2017.02.21

A főbb módosítások:
Ingatlanvásárlásra vonatkozó feltételek kiegészítése a telek és felépítmény szétválásának eseteivel,
ingatlanon elfogadható terhek körének bővítése,
ingó biztosítékok bevonásával kapcsolatos szabályok pontosítása,
szerződéskötési és folyósítási feltételek pontosítása,
szerződésmódosítási esetek részletes kibontása,
új biztosíték típus a hitelintézet által vállalt garancia kerül bevezetésre,
a kölcsön-és biztosítéki szerződések közjegyzői okiratba foglalásának eltérő kezelése az alábbiak szerint
amennyiben a végső kedvezményezett egyben zálogkötelezett is és a kölcsön összege nem éri el a 150m Ft-ot, a kölcsönszerződést közjegyző előtt kizárólag egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatba szükséges foglalni, a biztosítéki szerződések magánokirati formában kerülnek megkötésre,
amennyiben a biztosítékok között nincs zálogjog, vagy kizárólag a Végső Kedvezményezettől eltérő személy(ek) a zálogkötelezett(ek) illetve a kölcsön összege eléri vagy meghaladja a 150m Ft-ot, úgy a Kölcsönszerződést kétoldalú közjegyzői okiratba foglaltan kell megkötni a Végső Kedvezményezettel.

Átmenetileg szünetel a a Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás beadása

2017.02.21

Tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című (GINOP-1.2.1-16 kódszámú) felhívás esetében különösen nagy számú támogatási kérelem érkezett be, amelyek forrásigénye meghaladja a rendelkezésre álló keretet.
A beérkezett kérelmek feldolgozásának idejére a támogatási kérelmek beadása 2017. március 1-jén, 00:00 órától átmenetileg szünetel.

500 milliárd forintnyi forrás segíti 177 ezer magyar mezőgazdasági termelő jövedelembiztonságát 2017-ben

2017.02.20

Az idén közel 400 milliárd forintnyi európai uniós és mintegy 100 milliárd forintnyi nemzeti támogatás érkezik a magyar agráriumba – mondta Feldman Zsolt a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének (AGRYA) konferenciáján, Budapesten.

Szerdától lehet pályázni kapacitást bővítő fejlesztéshez hitellel kombinált támogatásra

2017.02.16

Szerdától nyújthatják be a támogatási kérelmeket  a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” című felhívásokra a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

Módosult a keretösszeg a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című felhívásban

2017.02.15

A „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívásban módosult a keretösszeg az alábbiak szerint:
Az eredeti  Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 35 milliárd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma 270-3500 db.. melyet megnöveltek 42 milliárd Ft-ra, a támogatott támogatási kérelmek várható száma 320-4200 db lesz.