Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Hamarosan újra indul a lakossági energiatakarékossági pályázat!

2017.02.13

Tavasztól újra lehetséges lesz az Otthon Melege program keretein belül családi házak energatakarékossági fejlesztésére pályázni. A támogatást az ország bármely területéről lehet igényelni. A legújabb alprogram célja a családi házak energetikai korszerűsítése és felújítása. Ennek során támogatható az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréje, homlokzatok hőszigetelése, épületgépészeti rendszerek (pl. kazánok, radiátorok) energia-megtakarítást eredményező cseréje, illetve felújítása és az épület gépészeti rendszeréhez csatlakozó megújuló energiafelhasználás kialakítása (napelemes rendszerek, napkollektoros rendszerek, biomassza kazánrendszerek kiépítése).

Március 3-ig még elérhető a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését támogató pályázat

2017.02.13

2017. március 3-ig lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a VP2-6.3.1-16 kódszámú Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázatra. A támogatásra főállású őstermelők és mezőgazdasági tevékenységű egyéni vállalkozók és szociális szövetkezetek pályázhatnak, amennyiben minimum 3000, maximum 6000 STÉ üzemmérettel rendelkeznek. A mezőgazdasági tevékenységek fejlesztésére nyújtott támogatás 15.000 eurónak megfelelő forintösszeg, 100%-os támogatás mellett. A támogatás átalány támogatás, tehát az elnyert támogatás elszámolási kötöttségek nélkül fordítható a gazdaság működtetésére.

Kiemelt figyelmet fordít a kormány a sertéságazat támogatására

2017.02.13

A Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára kijelentette a legtöbb védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági fajta helyzete stabilizálódott. A kormány továbbra is arra törekszik, hogy az őshonos állomány tovább növekedjen, a génmegőrzés magas színvonala fennmaradjon, és hogy az ezekből a fajtákból készített termékek és szolgáltatások megtalálják helyüket a hazai és külföldi piacokon.

Változtak a határidők az akg-s és az ökológiai pályázatnál

2017.02.03

A gazdálkodók kötelezettségvállalása szempontjából fontos módosítást hajtott végre a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Program agrár-környezetgazdálkodást segítő, illetve az ökológiai gazdálkodásra történő áttérést és fenntartást támogató pályázataiban.
Amennyiben a támogatásra jogosult gazdálkodó a kötelezettségvállalással érintett egybefüggő terület valamely részére nem tudja igazolni a jogszerű földhasználatát, akkor a támogatásra jogosultság mértékét – azon területek felmérésével, amelyre rendelkezik jogszerű földhasználattal – új poligonméréssel csökkentheti.
Ezen felmérést a kötelezettségvállalást könnyítő módosításnak köszönhetően, a korábbi, 2017. január 31-i határidő helyett 2017. március 1-ig végezhetik el az érintett gazdálkodók.

Módosították a gazdaságfejlesztési célú hitel- és kombinált hiteltermékek beadási kezdetét

2017.01.31

Az alábbi pályázatok beadási időpontja módosult:
A GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék esetében a beadhatósága dátuma a felhívásban meghirdetett 2017.január 31. helyett 2017. február 15-re módosul.
A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása kombinált hitel esetében a beadhatósága dátuma a felhívásban meghirdetett 2017. január 19. helyett március 8-ra módosult.
A GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermék esetében a beadhatóság dátuma a felhívásban meghirdetett 2017. február 08. helyett 2017. március 16-ra módosul.

Pályázati támogatás az erdők környezetvédelmére

2017.01.18

A Miniszterelnökség mintegy 6,61 milliárd forint értékben hirdetett pályázatot magánjogi erdőgazdálkodók számára a kötelezettségeken túlmutató erdő-környezetvédelmi tevékenységek folytatására.

A Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése című felhívás felfüggesztése

2017.01.17

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott, Széchenyi 2020 keretében megjelent „Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése” című (VP2-4.1.1.4-16 kódszámú) felhívás vonatkozásában, a kötelezettségvállalási keret kimerülésére tekintettel, a Felhívás 4.3. pontjában foglaltak és a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet 53. § (1) bekezdése alapján az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek benyújtásának lehetőségét 2017. január 20. napján, 00 órától felfüggeszti.

Támogatási kérelmek beadásának változása a „GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” és a „GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak tá

2017.01.16

A támogatási kérelmek beadhatósága az eredetileg tervezett 2017. január 16. helyett várhatóan 2017. január 25-re módosul a „GINOP 1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” és a „GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” felhívások esetében.

Túligénylés a borászati pályázaton

2017.01.13

A borászati fejlesztésekre beadott pályázatok forrásigénye már most meghaladja a rendelkezésre álló negyvenmilliárd forintot – tudta meg a Magyar Hírlap. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke szeretné, ha a pályázati keretösszeg megemelkedne.

Január 17-től felfüggesztik a gombaház-pályázatot

2017.01.13

A gombaházak és hűtőházak létrehozására, korszerűsítésére vonatkozó pályázatot  felfüggesztik.