Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében megállapodást kötöttünk az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központtal

Ennek értelmében Önt is a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány fogja kiszolgálni, aki elkötelezett a rendszerek korszerűsítése és a termékfejlesztés által a szolgáltatási paletta kiszélesítése és az ügyfelek szokásaikhoz illeszkedő, személyre szabott kiszolgálás iránt.

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is a legfontosabb számunkra. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a pályázati tanácsadás / pályázatírás / projektmenendzsment szolgáltatás átadása után továbbra is magas színvonalú kiszolgálásban részesül majd, amelyhez a cégünknél hozzászokhatott. A Profit Holding Hungary Zrt. és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy a működési folyamatokat összehangolva zavartalan és gördülékeny átmenetet biztosítsunk ügyfeleinknek.

Bármely kérdésével forduljon bizalommal az alábbi linken található munkatársaikhoz:

http://bmvk.hu/rolunk/kapcsolat

 

Czimber Anna

30/901-5286
czimberanna@bmvk.hu
 

 

Vörös Fanni

30/440-8861
voros.fanni@bmvk.hu

 

Kiemelten fontos a kkv-k versenyképességének javulása

2017.01.13

A kormány kiemelten fontosnak tartja a kis- és középvállalati (kkv) szektorral való együttműködést, a kkv-k versenyképességének javulását - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön a KKVHÁZ kisvállalati együttműködéssel közösen szervezett évindító kkv-csúcstalálkozón

Pályázat agrárdiverzifikációra, vállalkozások indítására, fejlesztésére

2017.01.05

A „Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása” című pályázati felhívás keretében vidéki térségekben működő mikrovállalkozások pályázhatnak. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 160 000 eurónak megfelelő forintösszeg. A támogatási intenzitás a projekt megvalósulási helyétől függően maximum 70 százalék lehet.
A pályázat keretében falusi turisztikai attrakciók és szolgáltatások továbbfejlesztése, nem mezőgazdasági termék-, szolgáltatás- és technológiafejlesztés, a tevékenység elindításához szükséges műhely vagy bemutató tér, interaktív bemutatók tartásához szükséges fejlesztések valósíthatók meg.

JANUÁR ELSEJÉTŐL ÁTALAKULT AZ MVH

2017.01.05

Az MVH mint kifizető ügynökség általános jogutódja a Magyar Államkincstár lett. Az MVH megyei kirendeltségei a megyei kormányhivatalok részeként működnek. Az illetékes hatóság december 27-én megadta a kifizető ügynökség feltételes akkreditációját, amely alapján 2017. január 1-jétől kezdődően zavartalanul folyik tovább az agrár-vidékfejlesztési forrásokkal kapcsolatos kérelemkezelési és kifizetési feladatok ellátása.

TÖBB EZER MILLIÁRD FORINT ÉRKEZIK MAGYARORSZÁGRA

2017.01.05

Az év végéig mintegy 7200 milliárd forint értékben jelentek meg felhívások a 2014 és 2020 közötti európai uniós pénzügyi ciklusban, tehát a támogatások 80 százalékára már pályázhatnak az érintettek – tájékoztatta a Magyar Időket a Miniszterelnökség.

Megjelent a Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek című felhívás

2017.01.05

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című (EFOP-3.9.2-16 kódszámú) felhívás

Negyvenmilliárd forint GINOP-támogatásról döntöttek

2016.12.20

Csaknem 40 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el 151 fejlesztés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) négy pályázati felhívásának keretében.

Aktív turisztikai hálózatok infrastruktúrájának fejlesztése

2016.12.20

Jövőre minden eddiginél többet, 21 milliárd forintot fordít a kormány a turisztikai célelőirányzaton és az újonnan létrehozott turizmusfejlesztési célelőirányzaton keresztül az ágazat fejlesztésére.2016-ban a turisztikai célelőirányzat 6 milliárd forint volt, ami csaknem megduplázódik, kerete 11 milliárd forint lesz. Ez kiegészül az újonnan létrehozott 10 milliárd forintos turizmusfejlesztési célelőirányzattal, ami az uniós pályázati támogatást kiegészítő nemzeti forrás.

Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Ügyfélszolgálat nyitva tartás változás

2016.12.20

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok személyes és telefonos ügyfélszolgálatának 51. és 52. heti ünnepi nyitva tartási rendjéről. Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!

Módosult a „Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogram” című kiírás termékdokumentációja

2016.12.20

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogram” című (VEKOP-1.2.3-16 kódszámú) kiírás termékdokumentációja.

400 millió euró vidékfejlesztésre

2016.12.16

400 millió eurós hitelkeretről írt alá megállapodást Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Vazil Hudák, az Európai Beruházási Bank (EIB) alelnöke. A szerződés a 2014-2020-as programozási időszakban az uniós Vidékfejlesztési Program keretében megvalósuló projektek hazai központi költségvetési forrásainak refinanszírozását biztosítja.